Ventetiden

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

I en kjeller på hotellet, drev min flittige lille venn
Laget mat og dekket bordet, det skal snart her bli en fest
Ole Brum har alt er kommet og tatt sine venner med
Så nå venter vi da bare på at underet skal skje.
Lille nurket kom til verden, Onsdagskvelden klokka ni
Vi fikk komme inn og kikke på, men gikk sånn ca.Ti
Lille vennen min hun strålte som en engel der hun gikk
Hun var nå blitt storesøster til det nurket som de fikk.

av Marit Irene Jensen.