Vi vil os ett Land

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Vi vil os et Land, som er frelst og frit
       og ikke sin Frihed maa borge.
Vi vil os et Land, som er mit og dit,
       og dette vort Land heder Norge.
              Og har vi ikke
              det Land endnu,
              saa skal vi vinde det,
              jeg og du!




Per Sivle - Viser og kvad - forside.png