Vinterkveld (Torgeir)

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

              så er høsten her atter en gang
              dagen er ikke lenger så lang
              snart faller den hvite snøen ned
              og man merker den gir en form for fred
              vinduet har fått vinterlige roser av den galde luft
              fra ovnen kjennes den brente bjørks duft
              lenger og lenger kveldene blir
              mer tid til dine hobbyer det blir
              familie og venner i sommer du skjelden så
              dem har du tid til å pleie nå
              å vi kan lese i livets bok
              om han som all vår synd på seg tok

                       Torgeir.E


av Torgeir (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.


<comments />