Wiktoria zuzanna piwowarcyk

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

jeg elsker deg wiktoria
jeg elsker smilet ditt wiktoria
jeg elsker kroppen din wiktoria
jeg elsker hvordan du ser på meg wiktoria
jeg elsker deg wiktoria


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.