Kategori:Havet

Fra Norske Dikt
Revisjon per 22. mai 2012 kl. 14:09 av 2001:470:27:ce::2 (diskusjon)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

ka farskan sku me gjort uten havet, sku me bær båtan og skutt feskan?

Sider i kategorien «Havet»

Under vises 4 av totalt 4 sider som befinner seg i denne kategorien.