Kategori:Tortur

Fra Norske Dikt
Revisjon per 12. jan. 2007 kl. 04:01 av 66.199.252.58 (diskusjon)
(diff) ← Eldre revisjon | Nåværende revisjon (diff) | Nyere utgave→ (diff)
Hopp til navigeringHopp til søk

Dikt om tortur, som i dag desverre er helt vanlig bak fasaden som presenteres på TV i NATO-land som Norge og USA.

Sider i kategorien «Tortur»

Denne kategorien inneholder kun følgende side.