Å være sterk!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Å være sterk er ikke
å løpe raskt
å hoppe lengst eller
å løfte tyngst

Å være stor er
alltid å vinne
alltid å ha rett og
alltid å være best

Å være sterk er å
se lyset når det er mørkt
slåss for noe man tror på
selv om man ikke har flere
krefter igjen
og se sannheten i øynene selv om den er hard