ÆÆÆ Sauen Shaun

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Sauen Shaun
Tok opp et lån
Kunne ikke betale
-måtte selge sin hale
/

Sauen Shaun
Var gjenstand for mye hån
Søyen gikk fra ham
Nå er han bunnslam
O

Sauen Shaun pleide å si BÆ
Nå sier han bare
Ææææææææ

3

Sauen Shaun
Ga barn kortvarig glede
Nå er han heldigvis ikke lenger tid stede
</3



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.