17, Mai

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Rødt hvitt og blått, det er de fargene vi liker godt.
Korpset spiller bra, det er den musikken vi vil ha.
Jeg feirer dagen med de jeg kjenner,
Kanskje får jeg noen nye venner.
Norge jobber sammen som et lag,
Hurra, vi har grunnlovsdag i dag.

Av Eva (8) og Lillian (9)