17. Mai

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

So kom du daa atter, du sæle Dag;
du er no vaar eigen, du!
Og alltid so kjem du med Vaar og Song
og alltid med Liv og Tru.

Du stend der med Lauv-Krans, du Fridoms-Brud;
det lyser so friskt og klaart.
Og alt medan Kransen inkje vert gul,
so veit me, at Noreg er vaart.


avatar

Anonym feiging (28550411fc)

for 23 måneder siden
Poeng 0
wow den har var bra
avatar

Anonym feiging (ec9bef1093)

for 12 måneder siden
Poeng 0
lol
avatar

Anonym feiging (ec9bef1093)

for 12 måneder siden
Poeng 0
kjempe små baller
Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.