1922

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
 I morges var trærne blitt våte, 
 og mulden bar duft av regn. 
 Og mulden - det var som en gåte - 
 bar duft av min barndoms egn. 
 Min sjel fikk et pust fra den have 
 hvor jeg var en prins som gutt. 
 Der kunde jeg klatre og trave 
 fra daggry til dagens slutt!


Veronica darsen i 2009