23. mars 2023

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Så står der der,
disse bruddene gjennom
500 generasjoner:
familievold,
menneskehandel,
homohets og
voldtekter.
Men størst blant dem
er vindmøllene.