25, ei homle og en sommerfugl

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tenk å være tjuefem igjen!
All dens sorger og gleder.
De er som lommerusk
å regne.
Men fremtiden foran seg
så yndige og rene.

Det er som humlens
søken om noe godt å fortære.
Virrer og flyr hit og ær
for vil finne sitt landsted
som kan gi den føde.

En sommerfugl er vakker.
Og yndig der den sitter,
og pønsker på å fly
til et landsted
og lurer på hvor den skal
gjøre av seg.

Alle tre er på let
etter en sti
som kan føre dem på rett gli'
Men det er ikke lett
å gjøre en retrett!
felles roper de
her er vi!



Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.