Alene her

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Alene i et rom, hvor mørket ligger.
Et rom hvor jeg tilstede er.
I en krok er hvor jeg alene sitter.
Med tårer som forteller meg at her burde jeg ha noen nær.