Alkohol

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Alkohol er en tyv.

Du kan ikke forhandle med en tyv uten at du må gi noe av deg selv tilbake.

En klok dame om alkoholikere:

  • "Den første drinken kan være den farligste."
  • "Kan jeg få drinken din hvis du ikke vil ha?" "Nei. Er det ikke bra nok for meg, så er det ikke bra nok for deg heller."
  • "Alkoholikeren er min venn, men alkoholen er min fiende."

Eksterne pekere