Alt var bedre før
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkAlt var bedre før
Når jeg fulgte blindt
Når jeg var enig i alt kompisene sa
Når jeg holdt tanker for meg selv
Alt er værre nå
Siden jeg tenker selv
Siden jeg står opp mot kompiser
Siden jeg ytrer mine følelser
Ja alt var bedre før
Når jeg ikke var meg selv
Og alt er værre nå
Nå som jeg tørr
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer