Angsten. Plagen.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

(Mitt første dikt.)

Livet er gaven som fortsetter å skuffe.
Men da må man bare vende til et annet kinn å be om mere.
En dag så tåle man alt, om man bare har bestemt sæ førr å overleve. ❤️💪

Jo!
man overlever livet en dag om gangen.
Man lære sæ å leve med
å ikke kjempe imot.
Man bedøver ofte bort trangen.
Gang etter gang..
Trangen om å være som alle.
alle som "en!"
 Men når æ tenker mæ om,-
-kæm skal da den "ene" dele det ensomme livet sitt med?
Sæ sjøl?.. 🤔

Hilsen han Martin.


av Arntsen 92 (ris og ros)


Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.