Arbeid med glede!

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Alt arbeid har sin egenverdi.
Enhver oppgave, liten eller stor, er
viktig nok til å bli utført godt,
grundig og med omtanke. Vær
stolt av arbeidet ditt, og av deg
selv når du gjør en god jobb.

Det er ikke bare betalt arbeid som
er verdifull. Tenk over hvor mye
av det virkelig viktige arbeidet i
livet som ikke medfører noen
lønningspose.

Alt arbeid kan være kreativt.
Arbeidet ditt er en del av den
evige skapelsesprosessen som
Verden gjennomgår. Du kan
betrakte deg selv som en av
Skaperens nære medarbeidere.