Barbie

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Barbie, Barbie det er meg. Lipstick, pudder og plastisk kirurgi. Ja, det er meg. Høye hæler, korte skjørt.Dette er noe vi syns er søtt. Dum og deilig, dum og deilig. Vi liker det ja, og dette er bra. Barbie, Barbie.