Barn av Norge.

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Barn av Norge.

Vi bor og lever i Norge, og jeg liker barna her, i landet.

Norge har et bra, skoleverk til barna. Men foreldrene, må også ta i et tak. Det handler fra meg, om barnas oppvekst, her i dette diktet.

Vi bor og lever i Norge, vi og barna. Og, jeg liker barna her i landet, de må få en ordentlig oppvekst.

Markus Gyltnes