Barna var i fare.
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkBarna var i fare.
Barna var i fare.
Er barna i fare?
Nei, for barna er, ikke, i fare.
Barna var i fare,
så kom Reiki-healeren
med sin krystall.
Krystallen lyste noen stråler.
Så var barna ikke i fare, lenger.
Markus Gyltnes
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer