Barne-nytaarsønsker
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkVi ønske hver Husbond en gylden Disk,
paa hver en ende en lækker Fisk.
Da Himmelens Engle stor Lystighed faaer:
Vi ønske jer Alle lyksaligt Nytaar.
Vi ønske hver Madmoer et Skjørt af Uld,
det varmer vel bedre enn Sølv og Guld.
Da Himmelens Engle stor Lystighed faaer:
Vi ønske jer Alle lyksaligt Nytaar.
Vi ønsker hver Søn i Haanden en Pen,
saa nyttigt er Sværdet ham ikke som den.
Da Himmelens Engle stor Lystighed faaer:
Vi ønske jer Alle lyksaligt Nytaar.
Vi ønske hver Datter saa net en Rok,
da spinder hun Uldtraaen silkefin nok.
Da Himmelens Engle stor Lystighed faaer:
Vi ønske jer Alle lyksaligt Nytaar.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer