Barnepreken

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En torsk og en flyndre -
min preken begynner.
En ku og en kalv -
min preken er halv.

En ulv som kan tute -
min preken er ute.
Gå hjem alle mann!
Gjør maten i stand!

Har du meget - så gled deg,
og la mange få med deg!
Har du bare ett grann brød -
del det lell med sult og nød!
Har du bare en liten smule,
så strø den ut for himlens fugle.




Skriv noe positivt og fornuftig
Alle fornuftige kommentarer er varmt velkommne her på Norske Dikt. Dersom De ikke er hypp på å skrive anonymt kan De registrere Dem og/eller logge inn. Det er ekstra gratis.