Batteriet
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søkNår batteriet er tomt
Hva gjør du da?
Finn noe i bakhånd-
Sjekk sekken, sjekk veska...
noe å dra fram
så en ikke ser så
ensom ut
- av Thomchris777 (ris og ros)
<comments />
Når batteriet er tomt
Hva gjør du da?
Finn noe i bakhånd-
Sjekk sekken, sjekk veska...
noe å dra fram
så en ikke ser så
ensom ut
<comments />