Bendik borgan
Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk17. mai ble han født.
med flagg ble han møtt.
Bendik er kort.
på sommern blir han sort.
Bendik går på skole.
er ikke gammel nok til å handle på polet.
skulle ønske bendik hadde bart.
det hadde vært hardt.
Slå på automatisk oppdatering av kommentarer