Bestevenn for meg

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

En bestevenn er en du kan snakke med,
snakke om alt med.
En du kan le med.
En du kan gråte med.

En bestevenn tar vare på deg,
spør om det går bra,
ser på deg med øyne ingen andre gjør.

En bestevenn er der for deg,
uansett når.
En du kan ringe på natten for å si ting.

En bestevenn er en du kan gjøre alt med.
Det finnes ikke pinlige tausheter,
bare bestevenn - stillhet.

Vet du hva?
Du er en bestevenn for meg!