Blå blomsterfjær

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg gikk og bæsja den dag i går tenkte ikke over det men stanken av min bæsj tar over plutselig drar den meg ned i evig deprisjon blå blomsterfjær jeg gikk på do.