Blir det ei fremtid?

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

 
Eg trur faktisk at eg kan kjenna litt på følelsen lykke,den kom og blei sterkere,takk jenta mi!
Eg kan kjenna lukten av døden,den komme snart. eg vil tilbake,angrer på for mye,alle de
gangene eg ville dø,nå, la meg leva!

Eg ser lyset,livet begynne alt å gå forbi. du e mitt alt,synd eg fant deg for seint,eg veit d nå.
alt eg nå kan drømma om, d e at eg tar heilt feil. elske deg,du e d besta som noen gong he hendt meg....

la d bli i mårå,sånt eg kan viska bort mine siste ord.