Blomsterdikt

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

blomster er kule blomster er rå, blomster kan man trøste seg på. hurrraaaaaa for blomstrende enger og fulesang hurrrraaaa for blomstene som sa pang!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!