Brukarrettleiinga

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Brukarrettleiinga visar korleis ein skal konstruera byggjesettet.
Brukarrettleiinga kan vere lang, kort eller i mellom.
Brukarrettleiinga kan vere veldig informativ, men kan også vere veldig upresis.
Brukarrettleiinga kan vise korleis ein brukar ein brukarrettleiing.


Av Jon Inge Bakken