Bruker:Famine

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Venner
1 av 1
Personlig informasjon
Virkelig navn

Vilde Emilie Brekke

Sted

Stavanger,

Hjemsted

Tønsberg, Norway

Yrke

Sykepleier

Om meg

Hei!

Ta gjerne kontakt med meg via mail: vildeemi@gmail.com eller facebook.

Diskusjonsside
Du må være logget inn for å sende meldinger til andre brukere