Bruker:Filip Spanne

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
avatar
Filip Spanne
Venner
1 av 1
Egendefinert informasjon
Egendefinert 1

Filip Spanne er en kommende verdensdikter. Han har laget flere store verk, blandt annet "Vorten" og "And". Filip Spanne har vært et stort bidrag til samfunnet allerede i en alder av bare 22. Diktet "Vorten" har til og med blitt analysert og studert, og det er konkludert at det er like avansert og spekket av virkemidler som selveste Henrik Ibsens verk. Det er spådd at Filip blir den første til å bli milliardær av dikt etter 2000 årskiftet.

Personlig informasjon
Virkelig navn

Filip Spanne

Diskusjonsside
Du må være logget inn for å sende meldinger til andre brukere