Bruker:Jon Inge Bakken

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
avatar
Jon Inge Bakken
Personlig informasjon
Virkelig navn

Torbjørn Stock

Sted

Bryne,

Hjemsted

Nur-Sultan, Kazakhstan

Fødselsdag

September 6th

Yrke

Filosof, film regissør, svømmelærer, speiderleder, kvante fysiker, kjeve ortoped og kjernefysiker. Psykolog på deltid.

Steder jeg har bodd

Spania, Norge, Afghanistan, Kazakhstan, USA, Irland, Den republikanske republikk Kongo, Namibia, Australia, Kosovo og Kurdistan

Skoler

Fullførte ikkje ungdomskulen. Men det er der eg har inspirasjonen min.

Om meg

HEI EG HEITAR TORBJØRN STOCK, HÅPAR DYKK LIKAR MINE DIKT

Diskusjonsside
Du må være logget inn for å sende meldinger til andre brukere