Bruker:Katharina Frogner Kockum

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
avatar
Katharina Frogner Kockum
Venner
1 av 1
Personlig informasjon
Virkelig navn

Katharina Frogner Kockum

Diskusjonsside
1 av 1
Du må være logget inn for å sende meldinger til andre brukere
postet 1437 dager siden
avatar

Hei!

Så utrolig hyggelig. Kunne du tatt kontakt med meg på mail med litt informasjon om hva du tenker?

Vildeemi@gmail.com

Med vennlig hilsen Vilde Emilie Brekke