Bruker:Sindre

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk
Egendefinert informasjon
Egendefinert 1

Digger dikt. Digger hardcore dikt. Dikter digge hardcore dikt. Rettskriving er ikke viktig.

Personlig informasjon
Virkelig navn

Sindre

Diskusjonsside
Du må være logget inn for å sende meldinger til andre brukere