Brukerdiskusjon:-NoRa-x3

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

KJÆRLIGHET

Jeg lover å elsker deg.
Jeg lover å beskytte deg.
Jeg lover å trøste deg.
Jeg lover å være sammen med deg.
Jeg lover å ta vare på deg.
Jeg lover å passe på deg til din sekund tar over.
Jeg lover å kysse deg og holder rundt deg.
Jeg lover.