Brukerdiskusjon:1sara1

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Det er ikke lett å finne en venn som deg

Vi vandrer liksom på samme vei

I mitt hjerte er du gjemt


For en venn som deg blir aldri glemt!


Til min venn <3