Brukerdiskusjon:81.166.68.174

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Du fyller mitt liv med en glede, en glede som gjør meg så glad. Du fyller mitt liv med en riksom, en rikdom som ingen kan ta.

Dine hender som stryker så varsomt på meg, ord som du gleder meg med, jeg setter stor pris på det.

Det er vanskelig å beskrive mine følelser for deg, ord blir så lite. Du betyr alt for meg, og det skal du vite;

Jeg er så utrolig glad i deg karzan!!!!!

min dikt til verdens snileste gutt!!!


Dette er en side som kan brukes til å skrive meldinger til brukere av "IP-adresser". IP-adresser kan i altfor mange tilfeller knyttes til bedrifter og privatpersoner. Hvis du lager en brukerkonto og logger inn så synes ikke IP-adressen på historikk-sider. (Ellers kan det være nyttig å vite at Tor kan brukes til å skjule IP-adressen din.