Brukerdiskusjon:84.48.68.251

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

bra


Dette er en side som kan brukes til å skrive meldinger til brukere av "IP-adresser". IP-adresser kan i altfor mange tilfeller knyttes til bedrifter og privatpersoner. Hvis du lager en brukerkonto og logger inn så synes ikke IP-adressen på historikk-sider. (Ellers kan det være nyttig å vite at Tor kan brukes til å skjule IP-adressen din.