Brukerdiskusjon:Barekristian

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

håpløst tilfelle,
sier omgivelsene...

uforandrelig,
sier familien..

uhelbredelig,
sier legestanden

nyttesløst,
sier diagnosene....

Ingenting er umulig for meg, sier den levende Gud!!!