Brukerdiskusjon:Eayz

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Tanker


-En ville så inderlig

--Å gjøre det beste

-En føler seg underlig

--Når en har opplevd det verste


-Hva kan en si

--Til hun

-Som var vidunderlig

--Et funn


-Smerten er stor

--Tankene flyr

-Er dette sår som gror

-Som en skadet tyr


-En kan være sint

--Hjelper det

-En kan fly i flint

--Hva om man kunne se


-Hjertet banker tungt

--Tankene spiser meg rå

-Man fokuserer på ett pungt

--Jeg vil ikke mere nå


Tanker --Eayz 15. des 2010 kl. 06:20 (EST)