Brukerdiskusjon:Ivekor44

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Nesjestranda fer Siste gong Av ive morewood Ser utover Nesje snart no, det er snart siste gongen vi e på denne plassen, det e vel trist. Men vi må gniste oss videre. Vi veit vi har framtiden på oss, men vi er her for siste gong, tenk på det. Det vore kjekt nå, Sammen med dykk i år. Men framtida venter oss, venter på oss, gniste oss videre. Ser på sjøen for siste gong, for meg som har vore i 3 år. Er meget trist, eg har opplevd mye med. Dykk og dem i fjor. Og dem som i begynte med. Blei no skrem i år også. Såg mye film . og skremt vetå tå dokker. Ser på skåla for siste gong, gleden å gå tur her har vore stor. Gleden å fare på skålasentret har vore enn drøm , om noen år tenker eg tilbake hos dykk i år hos dem i fjord etter i år. Dem 3 åra har eg tenk å minnes, om dykk i år no fer i gniste meg vidare eg.. så skal eg tenke på dykker videre....