Brukerdiskusjon:Kakr

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk


Evig din <3[rediger]

EVIG DIN.
Jeg vil alltid være din,
Jeg vil ikke være noen andres.
Det jeg føler for deg, Har jeg aldri følt for noen før.
Du er den eneste som betyr noe for meg.
I min verden ser jeg for meg at det bare er meg å deg her.
At det ikke finnes noen andre.
Jeg lever for deg og jeg elsker deg.
håper det kan bli meg å deg, men jeg vet ikke om du vil.
Det eneste jeg kan er å håpe.
Vær så snill å bli min?
For vist du vil bli min skal jeg sørge for at du lever lykkelig resten av livet.
Du er verdens penneste i mine øyne, med de vakre klare blåe øynene dine å det nydelige blonde håret.
Men det viktigste er jo hva du er på innsiden, og det er derfor jeg har forelsket meg i deg :) <3
Så vær så snill? kom til meg? så kan det bli oss to resten av livet <3
Elsker deg <3

Kjærlighetssorg. <3[rediger]

Kjærlighetssorg.

   Jeg føler at hele verden faller sammen rundt meg.
    Uten deg ingen meg.
    Du reiste fra meg, Og jeg vet ikke hvordan jeg skal leve uten deg.
    Se i min kjærlighet til deg, og du får se noe du aldri har sett før.
    For min kjærlighet til deg er mer enn noe annet du har sett før.
    For du sjønner at kjærlighet er ikke noe du kan si, Og kjærlighet er heller ikke noe
    du kan ta på.
    Kjærlighet er en slags følelse.
    Og når du føler den følelsen vet du at noe er galt, eller at du er vilt forelsket.
    Men bare vit at kjærlighet er noe av det mest mystiske i livet ditt.
    Jeg viste plutselig at jeg hadde en forelskelse til deg.
    Men forelskelsen til deg blir bare mer og mer til en kjærlighetssorg.
    Men alikavell tror jeg at du er det beste som har hendt meg.
    Du ga livet mitt en oppvekker, å jeg har aldri vært mer lykkelig.
    Jeg elsket deg fra første til siste minutt.
    Du gjorde meg lykkelig, og jeg trenger deg mer enn noe annet.
    Så pliiis ? Kom hjem? I need you Baby !<33
    <3333