Brukerdiskusjon:KineePoesie

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Samvittighetens Gang!

Du lot som om alt var normalt, men jeg merket at noe var galt. Det var så trist, så hardt og tungt, vi alle syntes det var dumt. Men ingen visste sine arme råd, nå var det du som måtte ordne opp. Jeg vet du ville så inderlig, men noen ting er vanskelig. Med en sorg som er som en stor foss, over den dårlige samvittigheten du har for oss, kjemper du deg fram til slutt, men samvittigheten vil alltid ligge gjemt i et dypt hjertekutt!