Brukerdiskusjon:Linni

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

mitt hjerte.

mitt hjerte det lengter.
mitt hjerte det går.
det lengter og lengter etter en til som den kan få.
mitt hjerte så deg første gang.
det var som å høre en vakker sang.
mitt hjerte det donket og donket så jeg nesten datt,men så kom du og tok meg i mot.
mitt hjerte det hamret og slo og jeg håpet vi kunne bli to!!!!!!!!!