Brukerdiskusjon:Miridol

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Æ sitt å ser mot havet, og føle mæ som en slave. Æ føle at mitt hjærte, bærer en masse smærte. Hele livet har æ drømt, men det e helt glømt. Ka kan man ha, når livet ikke e bra??