Brukerdiskusjon:Not007

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Hvis du vil kan jeg slette En venn som deg, eller så kan du eventuelt legge til mer tekst på siden som sier at du er opphavsmann. Jeg beklager at jeg krenket opphavsretten din, ingen anelse hvor det var jeg fikk det diktet fra tilbake i 2008 men det var neppe dikt.no (har aldri tatt noe dirkete derfra). --Oyvinds 26. apr 2011 kl. 23:55 (UTC)