Brukerdiskusjon:Ole H

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Jeg ser du er trist Jeg kjenner din smerte Jeg ser du gråter Jeg vet du har det vondt Jeg vil så gjerne trøste Men finner ikke ordene som passer Jeg har følt det selv, mange ganger (Urettferdigheten, tomheten, maktesløsheten) Men la tårene få komme Ta min hånd og vær min venn.