Brukerdiskusjon:Osten65

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Osten65 er en legendarisk dikter. Han ble født i Sør Sudan midt i krigen. Fra en ung alder var han interessert i dikt. I Afrika har de ikke vann.