Brukerdiskusjon:Snowder

Fra Norske Dikt
Hopp til navigeringHopp til søk

Diksusjon.

Hva synes du var bra med diktet/diktene?

Hvordan kan jeg bli bedre?

Noe med diktet/diktene du likte?

Noe med diktet/diktene du ikke likte?


Følg meg gjerne på SoundCloud, Youtube og Toptens, med brukernavnet Snowder.